Maak je interieur compleet met een combinatiedeur

Taatsdeuren kunnen heel goed gecombineerd worden met vaste panelen. Door de elementen te verbinden is elke breedte- en hoogtemaat mogelijk.

Een ware toevoeging voor je huis

Alle elementen worden op maat gemaakt en dat zorgt ervoor dat het een perfect geheel vormt. De ruimte wordt optisch ruimer door het verticale en horizontale lijnenspel. Architect Dudok heeft met dit design een tijdloos statement ontworpen.
Wij maken het bereikbaar voor iedereen.

Een open sfeer

Je kunt een complete ruimte afsluiten zonder dat je het zicht en het licht verliest.

De hal, een keuken, de eetkamer, een kantoor of de ruimte waar je kinderen zitten te gamen. Met onze stalen deuren en vaste panelen is dat heel eenvoudig mogelijk. Een transparante wand laat zicht en licht door en met de taatsdeur open blijft ook het geluidscontact behouden.

Een pui op maat

In het online bestelsysteem kun je precies aangeven welke breedtes en hoogtes je nodig hebt. Een enkele of een dubbele taatsdeur, links een vast paneel, of rechts, of aan beide kanten. Ook de kleur kun je kiezen; zwart of antraciet. Verder is ook hier alles standaard. Dat wil zeggen het glas, de handgreep, de viervlaks verdeling en het scharnier.

Waarom Dudok Doors?

ONLINE BESTELLEN

Binnen een paar klikken
online besteld

MAATWERK

Voor een voordelige prijs

SNEL IN HUIS

Binnen 5 weken in huis

Onze partners

Neem contact op

Laat je e-mail achter en wij nemen contact met je op.

1 + 7 =

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0