DudokDoors; betaalbaar maatwerk

in stalen taatsdeuren en kozijnen

Wij maken stalen taatsdeuren en vaste panelen op maat voor de prijs van een standaarddeur. Dat is mogelijk doordat de producten uitsluitend in een viervlaks design geleverd worden. Alleen de kleur (zwart of grafietgrijs) en de maat is variabel. Particulieren en bouw (gerelateerde) bedrijven zoals architecten, aannemers, stylisten en tekenbureaus die geen full service bedrijf zoeken, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze producten zo uit de werkplaats aan de afnemer. Klaar voor de zelfmontage. Geen showroom, geen dealers, geen poespas. Wel kwalitatief hoogwaardige stalen taatsdeuren en panelen voor een aantrekkelijke prijs.

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

DudokDoors is ontstaan als zusteronderneming van Heren van Staal. Een bedrijf met een uitgebreid assortiment aan stalen producten. Kasten, taatsdeuren, balustrades, trapleuningen en nog veel meer. Heren van Staal is een full service bedrijf. Van het inmeten tot het monteren op locatie. Voor veel mensen is dat dé oplossing. Maar niet voor iedereen. Om ook de zakelijke klant in de bouwsector en de handige particulier goed te kunnen bedienen werd van één van de bestsellers, de Dudok taatsdeur, een ‘standaard’ product gemaakt. De beperkte keuze maakt een lagere prijs mogelijk. Ook zelfmontage scheelt in het eindbedrag.

Dudok viervlaks design in panelen en taatsdeuren

Volledig op maat gemaakt voor een naadloos resultaat
Kwalitatief zeer hoogwaardig, vervaardigd van de beste materialen
Snel en eenvoudig online bestellen via ons vier stappen bestelsysteem
Zelfmontage door de afnemer
Transparant door directe online prijsopgave in het bestelsysteem
Aantrekkelijke kostprijs
Made in Holland

Waarom kies je voor DudokDoors?

Als je gaat voor een aantrekkelijke prijs, mooi design, gemak en kwaliteit dan ben je bij DudokDoors aan het juiste adres. Via ons duidelijke bestelsysteem kun je direct de benodigde maten invullen. De prijsopgave staat gelijk in je scherm. Rest alleen nog de montage. Appeltje-eitje.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0