Stalen taatsdeuren en panelen voor de professional

Architecten en interieurontwerpers weten al jaren hoeveel cachet een stalen pui of taatsdeur toevoegt aan een woning, kantoor of restaurant. Van industrieel tot landelijk en van modern tot vintage, een stalen Dudok deur past altijd. Wanneer je alleen maar stalen deuren of panelen nodig hebt, bestel ze dan eenvoudig en voordelig online. Wij hanteren korte levertijden, leveren af op locatie en de montage verzorg je zelf.

Het nieuwe bouwen; transparantie, ruimte, licht en lucht

Stalen deuren en kozijnen worden al heel lang gebruikt in het interieur en hebben daarmee hun tijdloosheid wel bewezen. Architect en stedenbouwkundige Willem Dudok was een van de grondleggers van ‘het nieuwe bouwen’. Het Nieuwe Bouwen is een verzamelnaam voor verschillende bouwstijlen en radicale vernieuwingen in de architectuur in de periode van 1915 tot circa 1960. Kenmerken van het nieuwe bouwen zijn functionaliteit en het ontbreken van versieringen. Maar ook transparantie, ruimte, licht en lucht. Dit werd mede bereikt door het gebruik van moderne materialen en constructiemethoden. Symmetrie en herhaling zorgde voor een evenwichtige verhouding van ongelijke delen.

Perfecte afwerking en hoogwaardige materialen

Kwaliteit met de hoofdletter K

De stalen taatsdeuren van DudokDoors kenmerken zich door hun perfecte afwerking. We werken samen met uitstekende ervaren en gecertificeerde metaalbewerkers en we maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. Onze stalen taatsdeuren zijn met recht een ‘Made in Holland’ kwaliteitsproduct. Het is niet voor niets dat onze deuren goed in de smaak vallen bij de professional. Kwaliteit en vakmanschap kenmerken onze producten en dat zie je terug in iedere stalen deur.

Waarom kies je voor DudokDoors?

Als je gaat voor een aantrekkelijke prijs, mooi design, gemak en kwaliteit dan ben je bij DudokDoors aan het juiste adres. Via ons duidelijke bestelsysteem kun je direct de benodigde maten invullen. De prijsopgave staat gelijk in je scherm. Rest alleen nog de montage. Appeltje-eitje.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0