Zelfmontage is voor een handige klusser geen enkel probleem

Natuurlijk is het zelf monteren van de stalen deuren en panelen kostenbesparend. Dat is logisch. Onze maatwerk deuren worden kant en klaar afgeleverd. De duidelijke handleiding legt stap voor stap uit wat er gedaan moet worden. Als je in het bezit bent van enige kluservaring dan is de montage geen enkel probleem. Je hebt wel twee paar handen nodig, want alleen is het formaat en gewicht soms wat lastig te mannen.

Een taatsdeur plaatsen is redelijk eenvoudig

Het unieke aan stalen taatsdeuren is dat ze niet op de traditionele manier scharnieren aan de zijkant van de deur. De draaipunten bevinden zich zowel boven als onderaan de deur. Het voordeel hiervan is dat de stalen taatsdeur op een vloerplaat draait. Stalen taatsdeuren hebben dus geen kozijn nodig om de dragende functie van de deur op te vangen. Het inhakken en vastzetten van een kozijn wordt je bespaard. Wanneer de montagepunten onder en boven bepaald en gemaakt zijn, dan ben je eigenlijk al halverwege.

Vaste stalen panelen zelf plaatsen

Het plaatsen van de vaste panelen vraagt ook niets meer dan wat handigheid, het juiste gereedschap en een paar helpende handen. Zorg er wel voor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je tot bestellen over gaat. Lees hoe je de maat neemt en aan welke voorwaarden het planfond moet voldoen bijvoorbeeld.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je aan de slag gaat met bestelproces is het dus belangrijk om nog wat extra informatie tot je te nemen. Op de pagina met de Frequently Asked Questions (FAQ’s) vind je veel informatie. Lees ook de montage handleiding. Het geeft je de tijd om de juiste voorbereidingen te treffen, mocht dat nodig zijn.
Niet zeker van je zaak? Besteed de klus dan uit aan onze kluspartner. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de montage. We helpen je graag!

Doe de installatie zelf

Onze maatwerk deuren worden kant en klaar bij jou thuis afgeleverd.
De montage is goed uit te voeren door een handige doe-het-zelver of een ervaren vakman. Niet zeker van je zaak? Besteed het dan uit.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0